🟩بررسی کلاهبرداری بروکر ICM Brokers | شایعه یا واقعیت؟🟩

0

🟩آیا کلاهبرداری آی سی ام بروکرز حقیقت دارد؟ | بررسی صحت اخبار موجود

همکاری با یک کارگزار مانند بروکر ای سی ام بروکرز به این معناست که مقدار قابل توجهی از سرمایه دلاری را در اختیار آن موسسه قرار می دهیم. در چنین مواقعی حق طبیعی هر کاربر است که ارزیابی مناسبی از ریسک ادامه همکاری با آن بروکر داشته باشد.

کارگزاری ICM نیز امروزه با توجه به خدمات کم نظیری که ارائه کرده است، توجه بسیاری از معامله گران ایرانی را به سوی خود جلب کرده است و طبیعتا حرف و حدیث ها پیرامون این بروکر بسیار است. در این نوشتار این هدف را دنبال می کنیم که شایعات را بررسی کنیم و هر آنچه درباره این کارگزاری می دانیم را گردآوری کرده و پاسخ های قانع کننده ای برای پرسش های زیر فراهم کنیم:

 

  1. آیا همکاری با بروکر ICM ریسک بالایی دارد؟
  2. آیا این بروکر کارنامه مناسبی را طی این سالها جمع آوری کرده است؟
  3. چقدر می توان به یک همکاری طولانی مدت با این کارگزاری امید بست؟

 

در جدول زیر، خلاصه ای از اطلاعات با موضوع اعتبار، احتمال تخلف و کلاهبرداری بروکر ICM فراهم و ارائه شده اند:

 

🟢نام تجاری بروکر آی سی ام بروکرز | ICM Brokers
🟢لینک افتتاح حساب ثبت نام در کارگزاری ICM
🟢محل تاسیس آمریکا-نیویورک
🟢سابقه در بازارهای مالی از سال 2007
🟢کشورهای تحت پوشش خدمات بیش از 20 کشور شامل آمریکا، انگلستان، مالزی و …
🟢مجوز فعالیت VFSC

 

🟢آیا آی سی ام بروکرز رگوله معتبری دارد؟

مهمترین فاکتور در بررسی اعتبار یک بروکر، رگوله یا مجوز فعالیت مالی آن است که از سوی نهادهای نظارتی ای موسوم به رگولاتور (تنظیم کننده فعالیت های مالی) صادر می شود. رگولاتور ها مجموعه قوانینی را برای حفظ و صیانت از حقوق کاربران برای کارگزاری ها وضع می کنند و در مواقع اضطرار، بروکرها را ملزم به پرداخت جریمه های نقدی می کنند تا ضرر مشتریان مالباخته جبران شود.

در حالت کلی رگوله ها را می توان در دو دسته بندی زیر جای داد:

  1. رگولاتور های دولتی: نهادهای مالی مانند سازمان های بورس و اوراق بهادار کشورهای عضو FATF و یا سازمان های خصوصی ای که سابقه فعالیت نظارتی طولانی در بازارهای مالی دارند و از این رو، اعتباری در حد بانک های مرکزی و سازمان های بورس دارند.
  2. رگولاتور های آفشور یا غیر رسمی: این عنوان مربوط به نهادهای رگولاتور است که سابقه فعالیت آنها در بازار پایین است و یا مستقر در کشورهایی هستند که قوانین مالی کم تر سختگیرانه ای دارند.

گارگزاری آی سی ام از رگوله آفشور VFSC استفاده می کند اما در ادامه توضیح خواهیم داد که چرا این کارگزاری به سراغ رگوله های دولتی نرفته است.

 

🟢آیا رگولاتور ها به ایرانیان خدمات رسانی دارند؟

این مساله را از دو جهت می توان مورد بررسی قرار داد:

1-تحریم فعالیت مالی در ایران توسط رگولاتورهای دولتی

با در نظر گرفتن تحریم های بین المللی علیه کشورمان ایران و همچنین عدم عضویت ما در گروه ویژه اقدام مالی (FATF)، هرگونه فعالیت مالی در ایران پرریسک و با احتمال پولشویی بین المللی دسته بندی می شود و از این رو، بروکرها، صرافی های ارز دیجیتال و بانک ها اجازه داد و ستد و ارائه خدمات به ایرانیان را ندارند.

بروکرهایی که کماکان به مارکت ایران علاقمند بودند، شعبه هایی تازه افتتاح کردند و با کسب مجوز از رگوله های آفشور، فعالیت خود در ایران را ادامه دادند که از بین آنها می توان به آلپاری، لایت فارکس، ویندزور و آی سی ام بروکرز اشاره کرد.

 

2-تحریم خدمات قضایی-مالی به کاربران ایرانی

این جنبه از تحریم اما تاثیر شدیدتری بر فعالیت ایرانیان در فارکس و بازارهای مشابه داشت. این مجموعه قوانین مانع آن می شود که رگوله های آفشور در زمان شکایت شما از بروکر، از شما حمایت کنند و کارگزار را ملزم به پرداخت خسارت نمایند.

پس عملا اینکه یک بروکر رگوله شده باشد و یا اصلا رگوله ای نداشته باشد، برای ایرانیان و شهروندان سایر کشورهای مشابه تفاوتی ایجاد نمی کند.

 

حال سوال اساسی اینجاست:

با این وضعیت چطور می توانیم یک بروکر را ارزیابی کرده و ریسک تخلف، تقلب و کلاهبرداری را در مورد آن بررسی کنیم؟

اگرچه بررسی رگوله به عنوان مهمترین فاکتور را در اختیار نداریم، اما کماکان مواردی هست که با بررسی آن ها می توانیم به یک جمع بندی نسبی درباره یک کارگزاری برسیم. در ادامه مقاله به این موارد خواهیم پرداخت و از بررسی آنها، ریسک کلاهبرداری بروکر ICM را تخمین خواهیم زد.

 

🟩بررسی احتمال کلاهبرداری ICM Brokers با کمک دیگر مشخصه ها

همانطور که اشاره شد، به جز بررسی رگوله یک بروکر، مواردی دیگری نیز موجود اند که بررسی آنها می تواند مفید باشد. از مهمترین شاخصه های در این زمینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. صحت سنجی آدرس و شماره تماس
  2. امتیازدهی به خدمات پشتیبانی
  3. بررسی وبسایت و اپلیکیشن
  4. قراردادهای همکاری بروکر با سایر نهادهای مالی
  5. بررسی وبسایت های امتیازدهی به کارگزاری ها
  6. سابقه فعالیت کارگزاری
  7. جویا شدن نظر سایر کاربران

 

1-بررسی آدرس، شماره تلفن و هر اطلاعات مشابهی که توسط بروکر ارائه شده است

در وبسایت این کارگزاری آدرس ها و شماره تماس زیر ارائه شده اند:

  • تلفن دفتر مرکزی: +17845289299
  • نشانی 1: Trust Company Complex Ajeltake Road, Ajeltake Island Majuro MH96960 Marshall Islands
  • نشانی 2: Suite 382, Beachmont Business Centre, Kingstown, Saint Vincent & the Grenadines

بررسی ها نشان می دهد که تلفن ارائه شده مربوط به دفتر مرکزی این بروکر بوده و آدرس های ثبتی نیز در مدارک دولتی، به نام شرکت International Capital Market (ICM) Limited ثبت شده اند.

 

2-کیفیت خدمات پشتیبانی

بروکرهای ضعیف یا اسکم، عموما خدمات پشتیبانی مناسبی ندارند و معامله گران حرفه ای به سادگی می توانند این مساله را تشخیص دهند. یک پشتیبانی مناسب باید شاخصه های زیر را دارا باشد:

  • سرعت عمل مناسبی داشته باشد
  • در زمان های ارائه شده، در دسترس باشد
  • تسلط کاملی به قوانین و امکانات بروکر داشته باشد
  • در زبان های اعلام شده خدمات رسانی داشته باشد

ارزیابی ها نشان می دهند که خدمات پشتیبانی بروکر ICM از عملکرد راضی کننده ای برخوردار است و شبیه بروکرهای متقلب یا اسکم نیست.

 

3-بررسی وبسایت

سایت بروکرهای متقلب را می توان با نشانه های زیر تشخصی داد:

  • سابقه ثبتی کوتاه
  • تعویض مداوم دامنه سایت (به بهانه های فیلترینگ و …)
  • اطلاعات غیر شفاف درباره اسناد ثبتی، محل دفاتر و قوانین بروکر

دامنه اینترنتی این کارگزاری در سال 2007 ثبت شده است و تاکنون تغییر دامنه ای برای این بروکر به ثبت نرسیده است.

 

2 کلاهبرداری بروکر ICM Brokers | کلاهبرداری بروکر ICM
سوابق ثبت وبسایت که نشان از اعتبار بروکر ICM دارد

 

4-قرارداد های همکاری با سایر نهادهای مالی

همانطور که احتمالا می دانید، آی سی ام بروکرز یک قرارداد همکاری دو جانبه با AUDI Bank دارد که سپرده های کاربران را در آنجا نگهداری می کند. این بانک یکی از معتبرترین بانک های بین المللی است. از طرفی این بروکر به تازگی با صرافی تاپ چنج یک قرارداد همکاری امضا کرده است و درگاه اختصاصی آن را در کابین شخصی خود به کاربران ارائه کرده است.

بدون شک چنین همکاری هایی نشان دهنده اعتبار بروکر ICM است.

 

5-نظر وبسایت های مرجع انگلیسی

به عقیده وبسایت های مرجع انگلیسی زبان که در حوزه بازاهای مالی فعالیت دارند، این کارگزاری معتبر و ایمن است و احتمال کلاهبرداری آی سی ام بروکرز بسیار ناچیز و نزدیک به صفر است. برای مثال، سلامت خدمات و ایمنی همکاری با ICM Brokers توسط وبسایت مرجع WikiFX تایید شده است.

 

6-سابقه فعالیت مالی

این کارگزاری در سال 2007 تاسیس شده است و سابقه شفاف و روشنی به طول 16 سال دارد. بدیهی است که یک نهاد مالی با این سابقه از فعالیت، متقلب و یا کلاهبردار نخواهد بود و این مساله را طی سال های طولانی خدمات رسانی خود اثبات کرده است.

 

7-نظر کاربران

نظر کاربرانی که با این بروکر همکاری داشته اند، عموما مثبت بوده و همگی از خدمات شایسته آن در ثبت معاملات و انجام به موقع واریز و برداشت ها حکایت دارند. اگرچه برخی کاربران ساکن مالزی در طی سالهای 2021 تا 2022، از کند بودن پردازش تراکنش های برداشت از حساب شکایت داشته اند.

 

🟩اتهام کلاهبرداری بروکر ICM به علت بستن خودسرانه پوزیشن های معاملاتی

مدتی پیش برخی از کاربران ایرانی این بروکر، شکایت هایی مبنی بر حذف خودسرانه پوزیشن های خود داشتند و از این رو، بروکر آی سی ام را متهم به کلاهبرداری کردند. با توجه به تعدد این شکایات، گروه BFXBrokers بررسی های خود را پیرامون این مساله آغاز کرد و به نتایج زیر رسید:

  1. پوزیشن های حذف شده همگی بر روی نمادهای آتی (Futures) ثبت شده بودند و مساله پیش آمده، به دلیل عدم آشنایی کاربران با قوانین معاملات آتی در این بروکر بود.
  2. قوانین مربوط به این معاملات به روشنی در وبسایت این بروکر ارائه شده اند و بیان می کنند که پوزیشن های آتی، دارای محدودیت زمانی هستند و پس از آن، به صورت خودکار بسته می شوند.
  3. از طرفی زمانی که کاربر تصمیم به انجام اولین معامله بر روی این نمادها را می گیرد، این قوانین مجددا به آدرس ایمیل کاربر ارسال می شوند و مراتب را به صورت شفاف و روشن توضیح می دهند.

در نتیجه، مشکلات پدید آمده برای کاربران ایرانی حاصل عدم اطلاعات آنها از این معاملات بود و ارتباطی با تخلف بروکر ICM نداشته است.

 

3 کلاهبرداری بروکر ICM Brokers | کلاهبرداری بروکر ICM

 

🟩حرف آخر | نظر کارشناس گروه تخصصی بهترین بروکر فارکس

در این مقاله در تلاش بودیم که همه اطلاعاتی که به نوعی به اعتبار این کارگزاری مربوط بودند را مرور کنیم. عملا می توان به این نتیجه رسید که ICM Brokers در همه این فاکتورها، نمره مناسبی را اخذ کرده است و از این رو می توان آن را یک بروکر مطمئن برای فعالیت طولانی مدت در بازار های مالی دانست.

سوالات متداول

آیا آی سی ام بروکرز اعتبار کافی برای حضور در بازارهای مالی را دارد؟

بله، این کارگزاری با 🏦 رگوله VFSC و از سال 📅 2007 مشغول به فعالیت است در گروه بروکر های مطمئن برای فعالیت های مالی جای می گیرد.

برای افتتاح حساب و بهره مندی از خدمات کم نظیر این کارگزاری می توانید از لینک ثبت نام در ICM Brokers 📒 استفاده کنید.

آیا ادعای کلاهبرداری ICM Brokers صحت دارد؟

خیر، تاکنون گزارش مستدلی از 🔺تخلف، 🔺تقلب و 🔺کلاهبرداری این بروکر در جایی ثبت نشده است و فعالیت های مالی این کارگزاری، شفاف و قانونی بوده اند.

درج نظر